Avoimet työpaikat

Haemme Työlääketiede-yksikköön Helsinkiin kliinisen fysiologian erikoislääkäriä 

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä.  Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot.  Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Työntekijöitä on n. 550.
 Lisätietoja: www.ttl.fi @tyoterveys

Haemme Työlääketiede-yksikköön Helsinkiin kliinisen fysiologian erikoislääkäriä

Työlääketiede-yksikössä teemme ja kehitämme ammattitautidiagnostiikkaa valtakunnallisesti ja tuotamme tietoa työhön liittyvien sairauksien ehkäisystä. Teemme myös työ- ja toimintakykyarvioita mm. palo- ja pelastusalalla toimiville työntekijöille.

Tehtäviisi kuuluu kliinis-fysiologisten mittausten lääketieteellinen vastuu, mittaustulosten arviointi ja klf-toiminnan kehittäminen osana Työterveyslaitoksen työlääketieteen klinikan toimintaa. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä kliinisen työn ohessa tutkimustyötä. Toimenkuvaasi sisältyy myös työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkäreiden ohjausta sekä muita alan asiantuntija- ja koulutustehtäviä.

Odotamme Sinulta kliinisen fysiologian erikoislääkärin tai liikuntalääketieteen erikoislääkärin tutkintoa. Arvostamme oma-aloitteista asennetta työhön, tiimityöskentely- ja opetustaitoja sekä kykyä luoda kontakteja Työterveyslaitoksen ulkopuolisiin yhteistyötahoihin.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn monitieteisessä työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuasiantuntijaksi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme työsuhteessa neljän kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen mahdollisimman pikaisesti osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa Työlääketiede -yksikön johtaja Eva Helaskoski puh. 030 474 2300 ja ylilääkäri Heikki Frilander puh. 030 474 2265. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ttl.fi